Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

FaZe och North till semifinal i Eleague

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Precis som i gårdagens kvartsfinaler skulle de två sista bli ensidiga även dem när både FaZe och North vann sina med 2-0.

Kvartsfinal 3

FaZe vs EnVyUs
Nuke var kartan som kickade igång den här kvartsfinalen. En match som blev någorlunda jämn och där FaZe skaffade sig en knapp ledning i halvtid med 8-7 som försvarande Counter-terrorister. Vad som sedan hände var att FaZe fick en smakstart även som Terrorister och vann 7 raka rundor fram till 15-7 innan EnVyUs tillfälligt fick slut på blödningen och åtminstone snyggade till siffrorna till 16-12.

Nu väntade Overpass, en karta EnVyUs statistiskt sett har svårt att vinna på. Olyckligtvis för fransmännens del slutade inte heller den här matchen lyckligt och man lyckades endast plocka upp totalt 3 rundor. FaZe's 13-2 ledning i halvtid blev för mäktig för EnVyUs att ta igen och matchen slutade 16-3 och därmed 2-0 i matcher till FaZe.

Kvartsfinal 4

Heroic vs North
En på förhand spännande kamp där de två danska lagen ställdes mot varandra. Lite som lillebror mot storebror skulle man kunna säga.

Första karta att spelas var Overpass, en karta North tidigare visat styrka på. Styrka var precis vad Heroic fick erfara och efter underläge 5-10 i Halvtid orkade aldrig Heroic resa sig och efter att endast ha plockat två rundor i andra halvlek fick man se sig besegrade med 16-7.

Kampens andra karta, Mirage, började något mer jämnt och i halvtid hade North ordnat till en ledning med 9-6. Inte heller på den här kartan orkade Heroic stå emot. North vann istället de viktiga duellerna och kunde tillslut stänga matchen med 16-7 även här.

När nu kvartsfinalerna är färdigspelade väntar semifinalerna med start redan ikväll. Matcherna spelas såhär:

Semifinal 1
20:00 Cloud9 - Astralis

Semifinal 2
23:30 FaZe - North

Counter-Strike: Global Offensive
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.