Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Nu kan du spela Need for Speed Payback med EA Access

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Älskar du bilar, förstörelse och höga hastigheter är du säkert sugen på att prova Göteborgsutvecklaren Ghost Games splitternya Need for Speed Payback. Det släpps visserligen inte förrän den 10 november, men faktum är att du från och med idag kan spela om du har EA Access (eller Origin Access).

I ett blogginlägg specificerar EA vad som ingår, och du kommer kunna spela de två första kapitlen av storyn som slutar med Highway Heist-uppdraget, snickra på dina egna kärror och det finns även en Derelict att försöka hitta. Multiplayer-läget Speedlists som låter dig tävla mot andra finns också tillgängligt.

Totalt får du spela i tio timmar och allt du låser upp samt rekordtider finns kvar om du sedan köper Need for Speed Payback (vilket du får 10% rabatt på med EA/Origin Access).

HQ
Need for Speed Payback

Relaterade texter

Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett nytt Need for Speed med all fokus på story, karaktärer och elaka organisationer istället för bilkörning, har det varit rätt väg att gå? Kim har satt betyg...

2
Nytt Need for Speed Payback-innehåll idag

Nytt Need for Speed Payback-innehåll idag

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är inte bara Star Wars Battlefront II som EA fått kritik för denna höst, utan även Need for Speed Payback har fått rejält med skäll för mikrotransaktioner och annat,...



Loading next content