Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II får en storyexpansion nästa månad


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En av de trevligaste sakerna med Star Wars Battlefront II är att det saknar säsongspass. Uppdateringarna är gratis så alla ska kunna vara med och spela. Och tydligen kommer vi inte behöva vänta särskilt länge på det roliga. Redan den 5 december kommer nämligen en uppdatering där vi får välja om vi vill slåss för First Order eller motståndsrörelsen. Varje sida har sedan unika utmaningar och belöningar.

Bara åtta dagar senare, precis lagom till Lucia den 13 december, kommer nästa omgång DLC. Då släpps nämligen Finn och Captain Phasma som spelbara hjältar. Eftersom The Last Jedi har premiär samma vecka firas även detta med nytt innehåll till spelet. Det handlar om Crait, en ny Starfighter Assault-bana högt ovanför D'qar samt tillgång till Tallie Lintras RZ-2 A-vinge som hjälteskepp. Till detta kommer en ny hemlig förmåga till Poe Damerons T-70 X-vinge. Men varför stanna där?

Det kommer utöver allt detta en storyexpansion där vi får fortsätta Iden Versios äventyr. Detta tillägg heter Resurrection och låter oss vara med om bildandet av First Order och se hur de växer till sig.

Inte så illa pinkat va, i synnerhet som det inte kostar något för de som har spelet?

Star Wars Battlefront II