Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Svenska Counter strike-laget genomför förändringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha slagit sig fram på allvar i förra årets upplaga av Dreamhack Masters Malmö blev GODSENT ett lag att börja ta på allvar. Med hårdskjutande Lekr0 & rutinerade pronax utgjorde dem tillsammans med twist, znajder och pauf en spännande enhet. De överraskade och pressade NiP i den helsvenska semifinalen. Tillslut visade sig de gamla gardet bli för starka men GODSENT hade vunnit sig många fans redan då.

När nu lite mer än ett år har gått sedan turneringen har en hel del hänt inom laget och den uppställningen man inledde med har ändrats gång efter annan. Laget var bland annat inblandat i ett byte med Fnatic där man skiftade spelare inom lagen. Det funkade sådär och så småningom återgick spelarna till sina respektive lag.

Den allra senaste förändringen var den när Dennis och Lekr0 bytte organisationer, Olofmeister lämnade för hårdsatsande internationella laget FaZe. I samband med detta valde pronax att kliva åt sidan. Så småningom plockade man också in sin blivande IGL, freddieb, från en annan svensk konkurrent nämligen Epsilon.

Resultatet?

Blandade resultat där de vid få tillfällen kunde blixtra till och slå de absolut bästa lagen men gångerna när de förlorade mot helt otänkbart motstånd var desto fler. Detta var en av orsakerna till att det sakta men säkert växte ett missnöje bland spelarna. Laget var ingen fungerande enhet längre utan litade mer på individuell prestation än taktik och lagspel. Så idag kom beskedet att två av spelarna, Dennis och Znajder, väljer att lämna laget. Dennis är förpassad till bänken och GODSENT meddelar att man är intresserade av en försäljning. Znajder i sin tur lämnar efter en överenskommelse med laget. Det är ännu inte spikat med permanenta ersättare men den forne NiP-spelaren Pyth och unga Hampus från Red Reserve / Passions hoppar in i deras ställe tillsvidare.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content