Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
nyheter
Forza Motorsport 7

Gears of War-overaller till Forza Motorsport 7


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Gears of War-inspirerade designer till bilar är inget nytt i Forza Motorsport-serien, men snart kommer vi även kunna klä våra förare i plagg som visar vår kärlek för Marcus Fenix och hans aningen buttra gäng. The Coalition har nu nämligen utannonserat att vi kan se fram emot racingoveraller med Gears of War 4-tema i Forza Motorsport 7.

Forza Motorsport 7

Alla som spelat Gears of War 4 till PC eller Xbox One innan den 31 oktober kommer automatiskt få en nedladdningskod för overallen på bilden ovan. Om du inte gjort det, så har du fram till den 31 december på dig att spela, vilket ger dig en kod i mitten av januari istället.

Utöver detta kan vi även se fram emot två dräkter till baserade på JD och Kait. De är dock lite svårare att få och kräver att du klarar de två nya event som lagts till i Rivals-läget i Forza Motorsport 7 innan den 26 november. Surfa över till denna länk för att få veta mer.

JD- och Kait-overallerna kan du kolla in här nedan.

Forza Motorsport 7