Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Bad Company 3

Rykte: 2018 års Battlefield-spel är Bad Company 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Battlefield 1 blev en stor succé för EA och Dice, och har sedan det släpptes kontinuerligt byggts ut med mer innehåll. Att det kommer ett nytt Battlefield-spel 2018 har varit känt länge, men inte vilket spel det bli. Men enligt Youtubaren AlmightyDaq kan vi se fram emot ett nytt Bad Company, vars senaste del kom 2010. Den här gången ska det utspelas i Vietnam och följande spellägen sägs ha läckt:

HQ

• Conquest
• Rush
• Operations
• Domination
• Team Death Match
• 5-on-5 liknande "Squad Obliteration"

Det här ska tas med en välbehövlig skopa grovsalt, men faktum är att AlmightyDaq har läckt många tidigare grejer angående Battlefield 1 som visat sig vara korrekta innan de utannonserats. Han tycks alltså ha insiderkontakter.

En sak vi tror många kommer gilla är att Bad Company 3 inte ska ha mikrotransaktioner. Efter kritiken mot Star Wars Battlefront II tycks EA alltså ha lyssnat. Det kan såklart ändras längre fram och läggas till efteråt, men nog låter det åtminstone initialt bra?

Vad tror du om detta rykte och är det vad du hoppas på?

Battlefield: Bad Company 3

Tack Resetera.

Relaterade texter

7
Nya rykten om Battlefield: Bad Company 3

Nya rykten om Battlefield: Bad Company 3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har ryktats flitigt om att nästa Battlefield-spel ska heta Battlefield V och utspelas under andra världskriget. Men enligt en tweet som sägs vara från en...



Loading next content