Svenska
Gamereactor
nyheter
My Farm

My Farm utannonserat till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

I samband med Gamelab Montevideo fick vår utsända chansen att snacka lite med Sophie-Anne Bled från franska BiP Media för att få veta mer om hur deras allvarliga spel används för att förbättra folks förmåga att lära sig saker. De gör dock inte bara tungrodda och vråldjupa saker, utan största succén är lättsamma My Farm, och hon avslöjade att de just nu jobbar på en förbättrad version av spelet till Nintendo Switch som ska släppas nästa år:

HQ

"Now we're working to make a really augmented version for the Nintendo console Switch. We hope to be [there] for second quarter of next year."

Ursprungligen släpptes det år 2006 till PC, och har sedan dess kommit till Nintendo DS och 3DS samt Wii U. Och med tanke på vilka stora succéer Harvest Moon, Stardew Valley och Farming Simulator blivit till Switch, är det rätt naturligt att de satsar på just Nintendos senaste konsol.

My Farm

Relaterade texter

1
My Farm utannonserat till Nintendo Switch

My Farm utannonserat till Nintendo Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I samband med Gamelab Montevideo fick vår utsända chansen att snacka lite med Sophie-Anne Bled från franska BiP Media för att få veta mer om hur deras allvarliga spel...



Loading next content