Svenska
Gamereactor
nyheter

Nintendo: 3DS säljer mer i år än under 2016 i USA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med tanke på att Switch släppts och fungerar även som bärbar enhet, kunde man misstänka att Nintendo 3DS-försäljningen skulle ta stryk. Men så har det inte blivit, tvärtom faktiskt. I en intervju med Forbes säger Nintendo of America-bossen Reggie Fils-Aime:

"In the United States we're on track to actually sell more Nintendo 3DS systems this year than we did last year. That's incredible for a system that has been out in the marketplace and is enjoying its seventh holiday right now."

Nintendo har släppt flera fina spel till Nintendo 3DS under 2017 såsom Fire Emblem Echoes: Shadow of Valentia, Mario & Luigi Superstar Saga DX, Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon och Metroid: Samus Returns. De har även lanserat en XL-version av Nintendo 2DS, så de har ansträngt sig för sin trotjänare.

Men även med det i åtanke, är det såklart en riktig bedrift de lyckats med. Och det är som bekant inte bara Nintendo 3DS som säljer bra, utan även Switch har blivit en sanslös succé. För att summera är det förmodligen klackarna i taket hela dagarna hos Nintendo nuförtiden.

Nintendo: 3DS säljer mer i år än under 2016 i USA


Loading next content