Svenska
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Både Days Gone och Spider-Man släpps 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Senaste nytt om Sonys lovande dundertitlar Days Gone och Spider-Man är att de båda kommer att släppas i år. Det har varit olustigt tyst från Sony angående premiärdatum på deras kommande spel, men i ett mailutskick har Sony inkluderat en lista över vad vi kan förvänta oss under året, rapporterar Resetera-användaren black070. På listan hittar vi bland annat Days Gone.

Möjligtvis ännu mer intressant är något som hittas i samma Resetera-tråd; nämligen en liten kommentar från James Stevenson, Community Director hos Insomniac Games, som säger: "Spider-Man is 2018". Svårt att misstolka en sådan kommentar.

Även om vi trodde att de skulle komma i år, är det trevligt med klara besked. Vilken av dessa två titlar ser du mest fram mot?

Days Gone

Relaterade texter

Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har bytt ut legionerna, hästarna och kartorna för att avnjuta apokalypsen med sin skinnväst, hagelbrakare och motorcyklar PC-versionen av Days Gone...

Days GoneScore

Days Gone

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Sonys storsatsning handlar om broderlig kärlek, zombies och motorcyklar. Kim har puttrat omkring i ett postapokalyptiskt Oregon i ständig jakt på bensin...



Loading next content