Svenska
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus

Nyversionen av Shadow of the Colossus får ett fotoläge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ekvationen lär ha varit ganska enkel. Shadow of the Colossus har hyllats för hur atmosfäriskt och konstnärligt det är i omgångars omgångar, så visst hade vi tappat hakorna om ett saftigt fotoläge inte fanns med i nyversionen? Lyckligtvis får vi behålla både skägg och underbett, för Bluepoint bekräftade igår (via Playstationbloggen) att verktygen för att plåta en riktigt tokvacker hästbild finns att tillgå.

I och med den varma entusiasmen som Mark Skelton (Art Director) uttrycker kan vi nog räkna med att titeln minsann släpps den sjunde februari - som lovat. Så några förseningar i stil med hur det gick för The Last Guardian behöver vi inte oroa oss för. Första tecknet på att en titel riskerar försening är nämligen (ofta) total knäpptystnad från utvecklarna.

En rolig detalj är att vissa visuella effekter från fotoläget kan behållas medan du spelar vidare, något vi självklart ser fram emot att utforska om ynka tre veckor. Här nedan ser du ett gäng fräsiga och filterproppade bilder som Bluepoint har plåtat:

Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus

Tack, Playstationbloggen.

Relaterade texter

Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Bluepoint Games remastrade en gång Shadow of the Colossus, men i år har de gjort lite till. André Wigert har kollat om bamsebjörnarna fortfarande är stora och stygga...

1
Shesez dissekerar Shadow of the Colossus

Shesez dissekerar Shadow of the Colossus

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Youtube-speltoken Shesez populära videoföljetong "Off Camera Secrets" djupdyker i hur olika storspel är konstruerade genom att dissekera såväl grafik som programkod och i...



Loading next content