Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Respawns Star Wars-spel släpps innan Battlefront 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under hösten i år kommer ett nytt Battlefield-spel, vilket dels sägs vara Bad Company 3, och dels även sägs utspelas under Vietnam-kriget. EA försöker hitta lämpliga tidpunkter att släppa de Star Wars-spel de har under utveckling och projektet som leds av Amy Hennig (en av huvudpersonerna bakom Uncharted-serien) kommer troligen före sommaren 2019, men det verkar struligt efter att Visceral stängdes.

Respawns Star Wars-projekt går däremot desot bättre. EA-bossen Blake Jorgensen säger att det "most likely will drop in Fiscal 20 versus another Battlefront". Det betyder i klartect mellan den 1 april 2019 till den 31 mars år 2020. Detta visar också att EA redan nu bekräftat att det kommer ett till Star Wars Battlefront-spel, men han Jorgensen fortsätter med att säga att de inte har "decided timing for the next Battlefront yet".

Med tanke på allt kritik mot Star Wars Battlefront III så är det förmodligen ganska stora förändringar som behöver göra i både upplägg, story, presentation och mikrotransaktioner. Vi ser dock fram emot att få veta vad Titanfall-skaparna har gjort för Star Wars-spel, vad tror och hoppas du på?

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterade texter

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Respawn kan skapa intressanta världar och bjuda på förstklassig scifi-action visste vi, men hur bra är de på att förvalta Star Wars-universumet? Jonas Mäki har recenserat Star Wars Jedi: Fallen Order...

1
EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Som redaktör Mäki trendspanade för en dryg månad sedan, har det blivit vanligt att utvecklare och utgivare dämpar förväntningar inför presskonferenser för att inte göra...



Loading next content