Svenska
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Ubisoft berättar mer om Outbreak-eventet till Rainbow Six: Siege

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft kommer berätta allt om Year 3 Season 1-innehållet till Rainbow Six: Siege i samband med Six Invitational-turneringen i Montreal mellan den 13-18 februari. De har dock trevligt nog redan nu lättat på locket lite om vad som komma skall. Två nya operatörer släpps i den första säsongen och båda dessa ska vara tillgängliga i det första co-op-eventet till spelet - nämligen Outbreak.

I det får vi ta oss an "an infestation of unknown origin" i staden Truth or Consequences i New Mexiko, som helt ligger i karantän. De båda nykomlingar är nämligen experter på biologisk krigsföring och har därför förutsättningarna att överleva. Tanken är att ett team med tre operatörer ska gå in och möta bland annat "exploding monstrosities to hulking horrors" så verkar det alltså som att motståndet utgörs av mutanter och zombies snarare än sedvanliga terrorister.

Operation Chimera släpps till Technical Test Server från den februari 19 och släpps i sin helhet den 6 mars, medan Outbreak kommer till TTS den 20 februari och körs till alla format mellan den 6 mars till 3 april. Du kommer kunna följa Six Invitational-tävlingen och alla utannonseringar via Twitch.

Låter Outbreak-eventet som ett roligt tillskott?

HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterade texter



Loading next content