Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Metroid Prime 4

Nya rykten om Metroid Prime 4 och Ridge Racer 8


Facebook
TwitterReddit

Dagen till ära kan vi bjussa på en duo rykten gällande Nintendo Switch, det ena gäller Metroid Prime 4 som vi vet kommer till formatet och det andra rör Ridge Racer 8 som tydligen ska vara Switch-exkluisivt.

Det är Youtubaren Doctre81 (via Resetera) som påstår sig veta att det är Bandai Namco Singapore som utvecklar Metroid Prime 4. Det är såklart inte någon bekräftelse, men matchar tidigare uppgifter om att Bandai Namco skulle vara inblandade. Källan till ryktet är en platsannons på LinkedIn där utvecklaren letar efter folk till ett Nintendo-exklusivt förstapersonsäventyr. Att annonsen snabbt togs ned ska väl snarast ses som ett tecken på att det stämmer.

Som fotnot kan vi tillägga att denna studio till stor del består av folk som tidigare jobbat på nedlagda Star Wars 1313 som utvecklades med Lucasarts.

Det andra ryktet gäller Ridge Racer 8 som också nämndes i platsannonserna och tydligen enbart ska komma till Switch. Ha saltkaret redo och berätta gärna vad du tycker och tror om dessa uppgifter.

Metroid Prime 4