Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Spelvärlden firar alla hjärtans dag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag är det som bekant alla hjärtans dag, och sådana traditioner brukar i dessa onlinetider inte passera spelvärlden obemärkt. 2018 är inget undantag från den regeln och vi kollar nu in hur detta firas i ett antal utvalda spel.

Gears of War 4

Gears of War 4
Cupidos båge är en flera tusen år gammal symbol för kärlek, och det har inte gått Gears of War 4 förbi som erbjuder något nästan lika kärleksfullt i form av en rosa Torque Bow som levereras tillsammans med en Cupid's Torque Bow Tag. Spellistan ger dubbel XP och och det finns även nya vapen-skins att frottera sig med. Du behöver anmäla dig på sidan för Competitive-spelande, men det är det såklart värt.

Gears of War 4

Pokémon Go
Luvdisc är bokstavligt talat bara ett hjärta och under alla hjärtans dag kommer de finnas i massor i Pokémon Go. De ger tre gånger så mycket Stardust så du kommer vilja hitta så många som möjligt.

Gears of War 4

Destiny 2
Crimson Days heter ett event som körs i Destiny 2 såhär på alla hjärtans dag. Här hittar vi en 2v2 Crucible-spellista som låter dig testa bandet med din partner - vare sig det är en polare eller någon du är tillsammans med. Dessutom finns romantiska skins och emotes att begagna dig av.

Gears of War 4

Fortnite
Fortnites Battle Royale-läge har en lösning som liknar Gears of War 4. Det vankas alltså ett armborst som för tankarna till Cupidos båge. Utöver det får vi skins baserade på en staty och en teddybjörn som gör det lite mysigare att överleva så länge som möjligt.

HQ

Dying Light
Undying Love heter en ny uppdatering till Techlands zombiespel. Här gäller det för communityt att klara en miljon co-op-utmaningar och det erbjuds även ett alla hjärtans dag-armborst. Dessutom finns nya bil-skins att låsa upp, så det lönar sig att spela kärleksfullt.

Relaterade texter

Gears of War 4Score

Gears of War 4

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Det är äntligen dags för det efterlängtade Gears of War 4 att göra entré på marknaden. Oliver Thulin har hårdgranskat det för att se om det håller de höga förväntningarna...

0
OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar Gears of Wars esportscen, är du såklart välbekant med namnet OpTic Gaming eftersom de verkligen regerar denna gren. Nu har de återigen visat var skåpet ska...



Loading next content