Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
nyheter
Gears of War 4

Spelvärlden firar alla hjärtans dag


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Idag är det som bekant alla hjärtans dag, och sådana traditioner brukar i dessa onlinetider inte passera spelvärlden obemärkt. 2018 är inget undantag från den regeln och vi kollar nu in hur detta firas i ett antal utvalda spel.

Gears of War 4

Gears of War 4
Cupidos båge är en flera tusen år gammal symbol för kärlek, och det har inte gått Gears of War 4 förbi som erbjuder något nästan lika kärleksfullt i form av en rosa Torque Bow som levereras tillsammans med en Cupid's Torque Bow Tag. Spellistan ger dubbel XP och och det finns även nya vapen-skins att frottera sig med. Du behöver anmäla dig på sidan för Competitive-spelande, men det är det såklart värt.

Gears of War 4

Pokémon Go
Luvdisc är bokstavligt talat bara ett hjärta och under alla hjärtans dag kommer de finnas i massor i Pokémon Go. De ger tre gånger så mycket Stardust så du kommer vilja hitta så många som möjligt.

Gears of War 4

Destiny 2
Crimson Days heter ett event som körs i Destiny 2 såhär på alla hjärtans dag. Här hittar vi en 2v2 Crucible-spellista som låter dig testa bandet med din partner - vare sig det är en polare eller någon du är tillsammans med. Dessutom finns romantiska skins och emotes att begagna dig av.

Gears of War 4

Fortnite
Fortnites Battle Royale-läge har en lösning som liknar Gears of War 4. Det vankas alltså ett armborst som för tankarna till Cupidos båge. Utöver det får vi skins baserade på en staty och en teddybjörn som gör det lite mysigare att överleva så länge som möjligt.

Dying Light
Undying Love heter en ny uppdatering till Techlands zombiespel. Här gäller det för communityt att klara en miljon co-op-utmaningar och det erbjuds även ett alla hjärtans dag-armborst. Dessutom finns nya bil-skins att låsa upp, så det lönar sig att spela kärleksfullt.

Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.