Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

Grundarna av Call of Duty: WWII-utvecklaren lämnar studion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Glen Schofield och Michael Condrey blev hyfsat kända när de skapade Dead Space-serien hos Visceral Games för tio år sedan, därefter hoppade de av för att grunda sin egen studio, Sledgehammer Games. Sedan dess har de jobbat på Call of Duty-serien, men nu tycks de vara sugna på annat.

Activision meddelar nämligen att både Schofield och Condrey nu lämnat Sledgehammer Games, och Call of Duty: WWII blev alltså deras sista projekt där. Däremot verkar det inte handla om någon osämja med Activision, tvärtom, de ska nämligen få andra chefsposter inom företaget. Exakt vad vet vi inte ännu, men Schofield säger åtminstone att han ser fram emot att "exploring new game ideas".

Aaron Halon utnämns till ny chef för Sledgehammer. Halon var tidigare director of product development hos dem, så det är ett ganska naturligt steg för hans del.

Vi önskar alla tre lycka till och ser fram emot att få ta del av vad som än händer härnäst.

Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWIICall of Duty: WWII
På väg mot nya gig.

Relaterade texter

0
Rise Nation blev CWL Anaheim 2018-mästare

Rise Nation blev CWL Anaheim 2018-mästare

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Under helgen har vi varit på plats i Anaheim (Kalifornien) för att täcka Call of Duty World League i Convention Center, och mästare blev till slut Rise Nation efter att...



Loading next content