Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Troy Baker lånar ut rösten till Death Stranding?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I ett Instagram-inlägg, som nu har tagits bort, avslöjade Emily O'Brien att hon och Troy Baker jobbar på Hideo Kojimas Death Stranding. På bilden står hon och röstlegenden Troy Baker bredvid Norman Reedus, som vi redan vet är med i spelet. Inlägget innehöll en kort men tydlig text: "Honored to be working alongside these two fine lads on @hideo_kojima 's new project Death Stranding. I'm a lucky gal."

Emily O'Brien har tidigare lånat ut sin röst till spel som The Order: 1886 och Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Troy Baker är idag mest känd som Joel i The Last of Us samt som Booker i superbra Bioshock: Infinite, men brukar ploppa upp när man minst anar det.

Förhoppningsvis får vi veta mer om hur det går i utvecklandet av Death Stranding inom snar framtid. Vi ser i alla fall detta som en bekräftelse att skådisarna är med i spelet, trots borttagandet! Kan man ens tolka det på något annat vis?

Death Stranding
Tre trevliga typer som alla lånar ut sina röster till Kojimas kommande spel.

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content