Svenska
Gamereactor
nyheter
A Way Out

Josef Fares nya spel A Way Out har nått guldstatus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På E3 förra året kom Brothers-skaparen Josef Fares upp på scen, riktigt glad och mördande övertygande om att han och sin studios nästa lir skulle vara något jäkligt innovativt och spännande. Vi trodde honom då, vi tror på honom nu, och med en knapp månad kvar till släppdatumet så är det bara en tidsfråga innan vi på redaktionen börjar storgräla om vilket radarpar som ska få recensera härligheten.

I december förra året dök det upp ett litet rykte om att fängelseflykten skulle försenas till 2019 - bara glöm det. Igår twittrade Josef Fares att A way Out hade nått gulstatus. Så nu återstår det bara att rannsaka bland dina spelintresserade vänner och välja ut en trogen kompanjon, eller vänta tills den 23 mars och testa lyckan med en vilt främmande främling på nätet. För som du säkert minns erbjuder A Way Out enbart speläventyrande genom co-op.

A Way Out

Relaterade texter

A Way OutScore

A Way Out

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Livet bakom lås och bom är ingen höjdare så Leo och Vincent bestämmer sig för att rymma. Enda sättet de kan lyckas med sitt uppsåt är samarbete av ett spel spelvärlden aldrig sett make till förr...



Loading next content