Svenska
Gamereactor
nyheter
South Park: Phone Destroyer

Big Feature Update har förstört South Park: Phone Destroyer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft RedLynx släppte nyligen en patch kallad Big Feature Update till sitt 'free to play'-spel South Park: Phone Destroyer (Android och Ios). Tanken med patchen var att lägg till nya funktioner som matcher mot vänner och lagmål att spela mot. Men det är inte vad som fått uppmärksamheten kring uppdateringen, utan det faktum att utvecklarna lyckats sabba spelet med allvarliga glitchar och buggar.

Bland annat finns kort som inte spelas, enheter som fryser och/eller inte längre tar skada, problem med gränssnittet och att farten i spelet tycks ha dubblats på sina håll. Istället för att Astronaut Butters dödsönskning är att närmaste allierade får dubbel fart i några sekunder, är det nu kvadrupel som gäller. Hyper Drive som dubblerar farten på alla dina enheter i sex sekunder har samma problem. Alla berörda kort har scifi-tema och det gör att de som inte satsat på detta just nu är ganska chanslösa och kommer förlora ranking.

Ubisoft RedLynx har uppmärksammats på problemen och jobbar just nu hejvilt med att fixa de grava bristerna. En tänkt stream har avbokats för att istället fokusera all energi på att laga det nu helt trasiga South Park: Phone Destroyer. Har du själv berörts av det här?

South Park: Phone Destroyer

Relaterade texter



Loading next content