Svenska
Gamereactor
nyheter
Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade: Senua's Sacrifice åldersmärkt för Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ninja Theory utannonserade Hellblade: Senua's Sacrifice till PC och Playstation 4 år 2014. Ända sedan dess har folk frågat efter en Xbox One-version och svaret från utvecklarna har varit i stil med att det kommer först till Playstation 4 bland konsolerna, utan att säga att det är exklusivt - vilket ju lämnat en öppning. Och nu verkar det vara på väg.

Australian Classification Board (australiensiska motsvarigheten till PEGI) åldersmärkte nämligen Hellblade: Senua's Sacrifice igår utan att specificera format. Och idag har även Taiwan åldersmärkt spelet och de skriver uttryckligen att det handlar om en Xbox One-version.

Båda dessa har varit pålitliga läckor av spel senaste åren och det ska ganska mycket till för att detta inte ska visa sig stämma i slutändan. Om Hellblade: Senua's Sacrifice till Xbox One innehåller något exklusivt eller Xbox One X-stöd vet vi ännu inte, men räkna med ett utannonserande inom kort. Kanske på lördag i Inside Xbox?

Hellblade: Senua's Sacrifice

Relaterade texter

Hellblade: Senua's SacrificeScore

Hellblade: Senua's Sacrifice

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Nordisk mytologi blandat med mental ohälsa i en nedåtgående spiral satt i en diffus verklighet. Det låter som en vanlig arbetsdag för Kim...



Loading next content