Svenska
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

Fläskig samlarutgåva av State of Decay 2 utannonserad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var gott om nyheter rörande State of Decay 2 förra veckan där bland annat premiärdatumet den 22 maj utannonserades liksom spelets level-system. Nu fortsätter Undead Labs och Microsoft vågen av utannonseringar genom att presentera en ganska fet Collector's Edition som släpps tillsammans med spelet.

I paketet ingår ett steelbook-fodral, en hållare till nämnda fodral formad som en hjärna, ett USB-minne som ser ut som en avhuggen tumme samt en förvånansvärt välgjord zombiemask. Om du tycker att något verkar saknas så tycker du alldeles rätt... något spel ingår nämligen inte. Priset för denna utgåva är i USA $69,99 (drygt 550 kronor, svenskt pris har ännu inte spikats) och till det köper du rimligen Standard Edition-utgåvan av spelet för runt 300 kronor om du vill ha någon skiva att stoppa in i medföljande steelbook.

Vi förmodar att denna nya grej med att inte inkludera spel i Collector's Editions (Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda, Halo 5: Guardians och Resident Evil 7: Biohazard är exempel på spel med Collector's Editions utan att spel ingår) beror på att många idag föredrar att köpa sina spel digitalt och inte vill betala dubbelt för att få en samlarutgåva. Kalla oss gärna gammalmodigt konservativa, men nog känns det ändå lite märkligt?

State of Decay 2
En gummimask känns spontant mer relevant än de ofta strykfula plastfigurerna som ingår, vi saknar spelet dock.

Relaterade texter

State of Decay 2Score

State of Decay 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Originella zombiespel är snudd på en paradox, ändå är det precis vad Undead Labs bjuder på i den aningen ofärdiga pärlan State of Decay 2...

9
Pesten kommer till State of Decay 2

Pesten kommer till State of Decay 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

State of Decay 2 släpptes för drygt fyra år sedan och blev genast en succé. Sedan dess har Undead Labs kontinuerligt utökat och förbättrat spelet på olika sätt - och nu...



Loading next content