Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat X

Rykte: Mortal Kombat 11 släpps första halvåret 2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Netherrealm har gått från storhet till storhet sedan studion togs över från det nu nedlagda Midway. Både Injustice-serien och de två senaste delarna i Mortal Kombat-sagan har mötts med finfina betyg och skyhög försäljning, och nu verkar det som att de gör sig redo för mer slagsmål.

SegmentNext har nämligen publicerat en rapport som säger att Mortal Kombat 11 ska lanseras första halvåret 2019. Ambitionsnivån är högre än någonsin med 30 karaktärer, varav ytterligare tio planerade som DLC. Enligt samma källa är 17 fighters från Mortal Kombat X, sju kommer från tidigare spel i serien och de sista sex är helt nya.

Bland de bekanta namnen hittar vi strykpåsar som Kano, Li Mei, Noob Saibot, Bo Rai Cho, Frost, Kenshi, Kotal Kahn, Johnny Cage, Shang Tsung, Jade, Daegon, Cassie Cage, Jacqui Briggs, Jax, och Onaga. Två av de nya figurerna uppges vara Salina med mäktiga, psykiska krafter samt Dominic som är Kanos son.

Det var trots allt tre år sedan Mortal Kombat X släpptes. Börjar du bli sugen på mer?

Mortal Kombat X
Spelvärldens mest våldsamma fightingspel tycks vara väg tillbaka.

Relaterade texter

Mortal Kombat XScore

Mortal Kombat X

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har knäckt ryggrader, slitit ut tarmpaket och krossat hjärnor i drivor i Mortal Kombat X...

7
Nu lanseras Mortal Kombat-öl

Nu lanseras Mortal Kombat-öl

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Mortal Kombat-veteranerna Sub-Zero, Scorpion och Raiden kommer snart att tryckas på etiketter och klistras fast på alkoholhaltiga drycker. Det är Poulsbo, Washington's...



Loading next content