Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Rare presenterar sina Sea of Thieves-planer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den exekutiva producenten Joe Neate och design director Mike Chapman medverkar båda i en video där de går igenom de kommande planerna för uppdateringar till Sea of Thieves. Det är uppenbart att de hört kritiken mot bristen på saker att göra i spelet, och detta siktar de nu på att ändra ordentligt.

En av nyheterna är vecko-event som kommer ge piraterna nya utmaningar och belöningar, och detta ska att släppas i samband med en stor uppdatering kallad The Hungering Deep som sjösätts i maj. Bland annat får vi då ett nytt hot mot spelarna i form av en ny datorkontrollerad motståndare samt ett nytt föremål som sägs ska få besättningarna att svetsas samman bättre.

Undervattensmiljöerna kommer också att användas mer för skattjakter, där i synnerhet reven nämns. Ny spelmekanik läggs också till såsom "cursed cannonballs", vilket låter som något som kan krydda PvP-striderna. Vi kan även se fram emot "skeleton thrones" som du och din besättning hittar på svåråtkomliga platser där det såklart väntar belöning för de som letar upp dem.

Ytterligare två stora uppdateringar är planerade till sommaren där det ena är Cursed Sails. Där läggs ett nytt datorkontrollerat hot till som tydligen ska vara "quite different" från det vi fick i The Hungering Deep. Det kommer utöver det en ny skeppstyp som gör det möjligt för besättningar att ta sig an Rares piratvärld på ett lite annat sätt.

Den sista namngivna uppdateringen är Forsaken Shores. Här vankas nya områden att besöka med en ny typ av äventyr samt ytterligare en ny datorkontrollerat fara. Låter med andra ord som att piratlivet kommer bli rejält mycket farligare framledes. Tre uppdateringar till släpps sedan under hösten och vintern (samt att vecko-eventen också kommer tillföra nyheter) vilka de dock inte vill berätta om ännu. Rare menar dock att vi kan se fram emot funktioner communityt frågat efter samt sådant som kommer överraska.

Låter detta bra, tycker du? Ännu mer Sea of Thieves-information får du via videon nedan.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content