Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

Lyssna på God of War-musiken på Spotify

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som ni vet efter att ha läst vår recension, så har vi redan spelat God of War och avnjutit äventyret inklusive musiken. För alla er andra har Sony nu släppt fyra videos som närmare presenterar spelet. I den första träffar vi musikproducenten Peter Scaturro som guidar oss genom det nordiskt inspirerade soundet, och i den andra är det video composer Bear McCreary som berättar om skapandet av musiken. Bland annat säger han:

"I took my memories of that classic God of War soundtrack - the deep choirs, pounding drums, and shrieking brass - and reinvented them for a Norse age. I wrote new themes, and introduced to the music exotic instrumentation and languages from various Northern European folk traditions."

Som om inte det vore nog har God of War-musiken även släppts på Spotify så du kan lyssna själv och bedöma om deras beskrivningar stämmer. I den tredje videon möter vi självaste creative director Cory Barlog som pratar om nordiska myter och deras influenser på spelet och till sist är det Ricardo Juarez som gör rösten till Kratos i Brasilien.

Kolla in alla videos här nedan.

HQ
HQ
HQ
HQ
God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content