Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Walmart läcker Rage 2 och Gears of War 5 med flera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När mindre butiker spekulativt lägger upp ej utannonserade spel till förhandsbokning handlar det ofta om ett sätt att få reklam. Större kedjor arbetar däremot inte så eftersom det skadar trovärdighet och relationer. Den här gången är det giganten Walmart som lagt upp en hel trave titlar till förhandsbokning såhär månaden innan E3, och vi misstänker att de kanske just avslöjat ett helt lass av mässans största utannonseringar.

Bilden längre ned i denna nyhet kommer från insidern Wario64 på Twitter, och hans namn har du säkert sett tidigare i våra nyheter eftersom det är en pålitlig källan till godsaker. Den här gången tycks han ha kommit över den största grejen hittills och avslöjat spel som Gears of War 5, Just Cause 4, Borderlands 3, Rage 2, Assassin's Creed och Splinter Cell.

Vissa av dessa har det flitigt ryktats om tidigare med (Splinter Cell och Borderlands 3 till exempel), och andra är totalt okända såsom Dragon Quest 2. Även Destiny Comet verkar märkligt och handlar sannolikt om en expansion. Den verkliga godbiten är dock Rage 2 som sannolikt torde kvalificeras som en av E3-mässans största överraskningar om det visar sig vara korrekt. Vi tycker även Assassin's Creed verkar spännande eftersom undertitel saknas, kanske kan det vara en remake av det första spelet i serien? Även Lego DC Villains låter smaskigt liksom Just Cause 4 och såklart Gears of War 5.

Vi förmodar att det just nu sitter en smassa PR-team och sliter sitt hår och just nu skriver om manus och liknande till presskonferenserna samt eventuellt ändrar datum för utannonseringar. Förutsatt att allt detta stämmer såklart. Men Walmart är världens största fysiska butikskedja och det är inte klåfingriga fans som sitter och lägger upp deras förhandsbokningar, utan det tas via listor och mycket tyder på att spelhistoriens kanske största läcka är ett faktum.

Vad tror du om detta?

Rykte: Walmart läcker Rage 2 och Gears of War 5 med flera


Loading next content