Svenska
Gamereactor
nyheter
Bum Simulator

Lev livet som lodis i Bum Simulator

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nej, det är inget skämt. Det är på riktigt på ingång. Och det rätt snart. Playway (utgivarna bakom bland andra Car Mechanic Simulator-spelen) visade idag upp deras nästa projekt. Bum Simulator, utvecklat av ett gäng med det ironiskt passande namnet Alleyway Games, kommer låta oss spela som lodisar (med allt vad det innebär) och om allt går rätt till, släppas till PC någon gång i höst.

Enligt den officiella hemsidan har vi tydligen förlorat allt, hamnat på gatan och vad som händer härnäst, är helt upp till oss... Blir vi duvtämjare, burksamlare eller framgångsrika affärsmän då vi lyckats ta tillbaka jobbet vi till en början förlorat? Konceptet ser ut att följa samma galna upplägg som Surgeon Simulator 2013 körde med och kan komma att bli lika roligt som kontroversiellt.

Bum Simulator
Bum SimulatorBum Simulator

Relaterade texter

4
Bum SimulatorScore

Bum Simulator

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har slängt iväg sina ägodelar och börjat ett liv som hemlös utan minnen. Tillsammans med sin enda vän, en talande kundvagn. Ska de lösa mysterium tillsammans.

7
Lev livet som lodis i Bum Simulator

Lev livet som lodis i Bum Simulator

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Nej, det är inget skämt. Det är på riktigt på ingång. Och det rätt snart. Playway (utgivarna bakom bland andra Car Mechanic Simulator-spelen) visade idag upp deras nästa...



Loading next content