Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 försenas till ännu nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Take-Two, företaget som äger Borderlands-utgivaren 2K Games, har tidigare sagt att en "highly anticipated new title from one of 2K's biggest franchises" skulle släppas innan den 1 april 2019. Det har inte varit någon större hemlighet att det handlat om Borderlands 3, och det har varit gott om rykten som sagt att spelet skulle visas på årets E3-mässa. Men nu står det klart att så inte blir fallet och det skjuts nu istället upp och kommer innan den 1 april 2020 istället.

I sin senaste finansrapport skriver Take-Two:

"The highly-anticipated title from one of 2K's biggest franchises, which had been planned for release during the current fiscal year, is now planned for launch during fiscal 2020 to allow for additional development time. We remain as excited as ever about this title, and expect it to enhance our results next fiscal year. "

Chefen Karl Slatoff säger även att Take-Two inte kommer visa några nya spel på årets E3, så alla som hoppats på Bioshock, Mafia, Borderlands eller liknande kan redan nu förbereda sig på rejäl besvikelse. Det är värt att notera att detta inte handlar om försöka att ge glada gamers en överraskning på mässan, utan om information till företagets ägare.

Är du förvånad över att Borderlands 3 försenats?

Borderlands 3
Borderlands 3 kan mycket väl visas på E3, men då först nästa år.

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content