Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Rykte: EA drar ner på Star Wars Battlefront II-utvecklingen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det stormade rejält vid lanseringen av Star Wars Battlefront II efter att EA infört osedvanligt giriga loot-lådor och helt baserat levlandet på detta illa omtyckta system. De tog bort mikrotransaktionerna precis innan lanseringen, men då var skadan redan gjord och det har inte alls sålt som företaget hoppats på. Nyligen fick spelet något av en omstart med ett nytt system och EA lovade rejält stöd för spelet, men det verkar som att det inte är något som kommer vara särskilt länge.

Enligt en Reddit-källa planerar EA istället att kraftigt dra ner på framtida innehåll för spelet och det ryktas att både Motive och Criterion redan lämnat ifrån sig all utveckling. Kvar står endast Dice, men snart ska de också avsluta utvecklingen.

Tydligen ska ett litet team fortsätta göra kosmetiska tillägg spelarna kan köpa, men den som hoppas på några stora nyheter för att hålla spelet fräscht bör alltså göra sig beredd på besvikelse.

Star Wars Battlefront II
Hur tycker du Star Wars Battlefront II hanterats från EA:s sida?

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...



Loading next content