Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V har nu sålts i 95 miljoner (!) exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att sälja fem miljoner av ett spel är något väldigt, väldigt få utvecklare någonsin lyckas med. Och så finns det såklart Rockstar. De har faktiskt lyckats sälja fem miljoner Grand Theft Auto V, men det finns ett par faktorer som gör det mer imponerande än den siffran i sig. Den första grejen är att de sålt dessa fem miljoner sedan i februari, det andra är att i februari hade de redan sålt 90 miljoner av just Grand Theft Auto V och att totalsiffran nu alltså ligger på 95 miljoner sålda spel (till butik).

Som om inte detta vore halvt ofattbart har mängden mikrotransaktionsköp i spelet ökat med 63% sedan dess, något som tyder på att folk fortsätter spela och shoppa febrilt i det. Frågan är om detta rekord någonsin kommer att slås och Grand Theft Auto V är redan den största mediaprodukten någonsin med god marginal och bara fortsätter växa i extremt högt tempo.

Grand Theft Auto V
Hur många kan ärligt säga att de när Grand Theft Auto V släpptes år 2013 att det fem år senare fortfarande skulle ligga på världens topplistor?

Tack Venturebeat

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content