Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 4

Köp hus, kör taxi och jobba som stuntman i Forza Horizon 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att Forza Horizon 4 skulle innehålla en hel del spelmässiga nyheter såsom säsonger där vintern fryser sjöar till is och därigenom bildar öppna ytor att köra på samt låter dig nå öar du annars inte kommer åt. Men det finns såklart betydligt mer nyheter än så. Som att du kan köpa fastigheter, driva företag och ta diverse olika jobb.

Detta avslöjas i en stor artikel där vi får vet att det finns allt från små stugor i Cotswolds till massiva slott i Edinburgh du kan köpa. Genom att göra det får du platser att parkera dina bilar och möjlighet att ta tjusiga bilder. Dessutom kommer du få spelmässiga fördelar samt ännu ej utannonserade föremål genom att skaffa fastigheter.

Forza Horizon 4 innehåller dessutom jobb du kan utföra. Dessa får du från "colorful characters" och handlar såklart i huvudsak om att köra fordon. Ett jobb är att knega för ett känt bilprogram på TV som stuntförare. Du kan även köpa upp företag och driva dem själv, där specifikt taxi nämns. Sedan kan du skjutsa runt kunder i en urtypisk Austin FX4 London Taxi, i vad som låter som en Crazy Taxi-hyllning.

I artikeln får vi även veta att 72 spelare kan ratta runt samtidigt i den öppna spelvärlden, att jämföra med 12 i Forza Horizon 3. Vi kan även se fram emot något kallat Forzathon Live, vilket är slumpmässiga event som gör att communityt får tävla mot varandra.

Hur låter detta, tycker du?

Forza Horizon 4
Forza Horizon 4 är en rätt rejäl utveckling från Forza Horizon 3.

Tack Full Throttle Media

Relaterade texter

Forza Horizon 4Score

Forza Horizon 4

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Årets Forza ser inte ut att revolutionera konceptet särskilt mycket, men är det värt att sig en tur på den brittiska landsbygden och köra sönder oräkneliga stenmurar?



Loading next content