Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Rejält ras i aktiekurserna för Nintendo och Sony efter E3


Facebook
TwitterReddit

Nintendo hade en annorlunda Nintendo Direct i år som nästan helt var dedikerad till Super Smash Bros Ultimate, med få andra utannonseringar. Sony satsade också på ett nytt koncept och visade främst sina fyra kommande tungviktyare The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima, Death Stranding och Spider-Man, men inte så mycket annat.

Några älskade vad de hade att visa, andra var besvikna. Som sig bör, kanske. Detta ventilerades sedan på spelforum och sociala medier. För aktieägarna är det däremot köp och sälj som visar vad marknaden tycker - och de var verkligen inte imponerade av vad de fick se.

Både Nintendo och Sony tappade rejält i värde efter respektive presskonferens och det är just nu billigare att handla dem än det var dagen innan E3 drog igång. Microsoft är svårare att mäta på detta sätt eftersom Xbox är en mindre del av företaget, än vad Switch och Playstation 4 är för Nintendo och Sony. Även de fick dock ett tapp efter presskonferensen, men hämtade sig och nu handlas de för samma pris som dagen innan innan mässan började.

Nintendos fem senaste dygn till vänster och Sonys fem senaste dygn till höger