Svenska
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Ett permanent val i Detroit: Become Human kommer gå att ångra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Denna nyhet innehåller spoilers för Detroit: Become Human, så om du inte har bränt igenom hela spelet gör du bäst i att inte läsa den här nyheten.

Utan att ens ha spelat Detroit så har man förmodligen hört talas om att huvudtemat kretsar kring frågeställningen "Vad betyder det att vara mänsklig?". David Cage ville visa att ruggigt komplicerade androider kunde få ett eget medvetande och rentav bli bättre människor än vad vi själva någonsin kommer att bli.

När eftertexterna har rullat klart så dyker underbart vackra Chloe upp igen och serverar en ödesdiger fråga. I och med att hon har upptäckt sig själv så frågar hon helt sonika om du som spelare kan släppa henne fri. Om du svarar ja så kommer du aldrig se Chloe igen i huvudmenyn. Om du svarar nej, så stannar hon kvar. Då många började höra av sig till Quantic Dream om möjligheten att ändra sitt val så har utvecklarna nu bestämt sig för att möjliggöra just det genom en framtida patch. Ett skitbra initiativ, då huvudmenyn känns väldigt tom efter att hon packat ihop sina grejer och lämnat spelet för evigt.

Detroit: Become Human

Relaterade texter

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

RECENSION. Skrivet av André Wigert

På grund av Detroit: Become Humans moralmördande dilemman och intensiva handling har André Wigert blivit rejält tunnhårig.



Loading next content