Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer: Vermintide 2

Vermintide 2 släpps till Xbox One nästa månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I mars släpptes Warhammer: Vermintide 2 till PC och fick idel höga betyg, inte minst av oss på Gamereactor. Nu är det snart dags att låta ett till format vara med och ha roligt, nämligen Xbox One. Fatshark kommer samarbeta med Microsoft och därför kommer detta att direkt släppas som Xbox Game Pass-spel, vilket betyder att du som har tjänsten redan på premiären den 11 juli kommer kunna ladda hem det och börja spela.

Fatshark har dessutom fler goda nyheter för Xbox One-ägare, då de nu samtidigt startat en beta för denna version som du kan ladda ner från denna länk. Det går att spela online och planen är att betan ska pågå tills dess att spelet släpps.

Warhammer: Vermintide 2 kommer även till Playstation 4, men Fatshark säger "unfortunately we don't have any specific dates yet".

HQ
Warhammer: Vermintide 2
De som har Xbox Game Pass behöver inte köpa Warhammer: Vermintide 2 utan kan ladda ner och spela från dag ett.

Relaterade texter

0
Spela necromancer i Vermintide 2

Spela necromancer i Vermintide 2

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Nu kan du få uppleva hur det är att resa de döda och kasta ondskefulla besvärjelser på folk i Vermintide 2. Som ett led i halloween-firandet finns det en ny karriär för...

1
Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

Warhammer: Vermintide 2 får mer gratis DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått över fem år sedan lanseringen av Warhammer: Vermintide 2, men vi får fortfarande nytt innehåll till actionäventyret från Fatshark som verkligen tagit väl...



Loading next content