Svenska
Gamereactor
nyheter

Chloë Grace Moretz vill inte spela Hit-Girl igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Matthew Vaughns Kick-Ass var en frisk fläkt i superhjältegenren och överraskade många ordentligt för åtta år sedan. För fans av serietidningen kom det däremot inte som någon större överraskning då även Mark Millars tidning är suverän. Alla tycks i vilket fall som helst vara ense om att uppföljaren till filmen inte var så bra som väntat. Inte ens Chloë Grace Moretz (Hit-Girl) tycker det och vill helst inte återvända till en eventuell uppföljare.

Under Provincetown Film Festival berättade skådespelerskan att hon önskade att Kick Ass 2 hade behandlats annorlunda. Därför vill hon helst mentalt stanna kvar i den första filmen och hoppas på så vis att det inte blir en uppföljare (åtminstone inte med Hit-Girl).

"I wished [Kick-Ass 2] had been handled in a little bit of a different way. I love the franchise, I think the first movie was really, really special."

"I kinda wanna keep everyone's mind in Kick-Ass. So I don't think there will be a Kick-Ass 3, at least I don't think with Hit-Girl in it."

Chloë Grace Moretz vill inte spela Hit-Girl igen
Ingen mer lila peruk för Moretz.

Tack CBR!



Loading next content