Svenska
Gamereactor
nyheter

Sony expanderar sitt filmuniversum med en film om Silk

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony har fortfarande inte släppt sin första film i deras egna universum bestående av karaktärer med relation till Spider-Man. Venom kommer vara starten av filmuniversumet och släpps den 5 oktober här i Svedala. Därefter var tanken att göra en film om Black Cat och Silver Sable men eftersom produktionen har kantats av flera problem tycks det dröja ytterligare innan den filmen når biograferna. Sony saktas däremot inte ned av det utan fortsätter planera för fortsatta filmer och nästa karaktär som ska få sin egen film är den relativt nyskapade karaktären Silk.

Silk debuterade 2014 i första numret efter att Peter Parker återvände till sin kropp efter att ha besegrats av Doctor Octopus. Strax därefter visade det sig att spindeln som en gång i tiden bet Parker även bet Cindy Moon och låstes därefter in i ett valv för att skyddas från skurken Morlun som dödade olika Spider-Men från olika universum.

Något datum eller vem som är inblandad i filmens manus eller liknande har för stunden inte offentliggjorts. Amy Pascal kommer (som väntat) producera filmen som kommer ingå i samma universum som Venom, Nightwatch, Morbius, Silver Sable, Black Cat och med tiden en hel del fler.

Sony expanderar sitt filmuniversum med en film om Silk
Sony expanderar sitt filmuniversum med en film om Silk


Loading next content