Svenska
Gamereactor
nyheter
Shenmue I & II

Microsoft avslöjar premiärdatumet för Shenmue I & II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent igår kväll var Larry "Major Nelson" Hryb möjligen lite för ivrig när han avslöjade att du nu kan förhandsboka och förladda Shenmue I & II till Xbox One. När man klickade på bifogad länk, fanns även ett premiärdatum avslöjat och det kommer den 21 augusti.

Nu har Sega ett halvt dygn senare gått ut och bekräftat uppgifterna och Shenmue I & II kommer alltså kunna avnjutas till PC, Playstation 4 och Xbox One från och med nästa månad. Kommer du doppa tårna i denna nyutgåva av en av tidernas största klassiker?

Shenmue I & II
"Do you wanna play a game of lucky hit?"

Relaterade texter

Shenmue I & IIScore

Shenmue I & II

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

De klassiska Shenmue-äventyren landar på denna generations konsoler och PC - och som en förberedelse inför Shenmue 3 kan det vara det ultimata paketet. Eller?

5
Sega jobbade på en Shenmue-remake

Sega jobbade på en Shenmue-remake

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som du såklart vet släppte Sega nyligen en samling kallad Shenmue I & II innehållandes seriens båda hittills släppta spel remastrade med HD-grafik. Men tydligen hade Sega...

1
Ny mysig trailer för Shenmue I & II

Ny mysig trailer för Shenmue I & II

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår kunde vi berätta att Shenmue I & II släpps den 21 augusti till PC, Playstation 4 och Xbox One och nu har Sega berättat mer om premiären för denna samling. De som...



Loading next content