Svenska
Gamereactor
nyheter
Farming Simulator 19

Ett lass information om Farming Simulator 19 - då släpps det

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Snart är det åter igen dags för årets upplaga av Farming Simulator och denna gång ett fullfjädrat paket. Det har redan bekräftats att en viss, relativt känd, traktortillverkare ska vara med och vi har även fått en kort frestelse om vilka spelmässiga nyheter som kan tänkas dyka upp. Men något lanseringsdatum har det varit tyst om. Fram tills nu.

I en diskussion på utvecklarna Giants Softwares officiella Discord-server (sammanfattad av Scholarlygamers) har nu community manager Lars Malcharek nu bekräftat en hel radda förhoppningar.

Vi kommer dels kunna köpa upp land på vilket vi sedan bygger upp vår farm. Även själva tillvägagångssättet kommer vara annorlunda jämte föregående upplagor. Tydligen ska det gå att lägga första höbalen till en lada utan att ha en endaste krona på fickan. Istället ska det gå att hjälpa andra spelare expandera deras gårdar. Om detta går till på liknande sätt i enspelarläget återstår att se.

Utöver det kommer bättre utplacering av objekt och smidigare interaktion med miljön utlovas. Så mellanrummet mellan laduväggen och marken i de fall underlaget inte skulle matcha helt är härmed förbi. Och när du väl byggt valfri byggnad kommer denne att behöva uppgraderas i sinom tid. Det har att göra med antalet boskap/mängd spannmål som kan befinna sig/lagras i sagda byggnad. Ett par nivåer behövs innan taket (mängdmässigt) lyfts och mängden/antalet blir obegränsat).

Maskinparken ska också ha fått sig en omgång. Den mest framstående är att maskiner nu kommer visa tecken på allt det hårda slit som du utsätter dem för. Ju äldre de blir och ju mer jobb de utför, desto snabbare kommer de slitas. Målet är att lägga till en skopa realism. Samma skopa har också träffat interiören som den här gången ska ha både kabinlampa och upplysta mätare.

Sista stora avslöjandet rör de olika fälten. Som tidigare kommer du kunna plöja grannens åker mot en ansenlig sudd i penningpungen, men detta uppdragssystem ska nu ha förfinats, figurera i flerspelarläget och kunna utföras antingen med din egen utrustning eller den som den äskande bonden erbjuder. Slutligen kommer köpen av åkrar och fält se lite annorlunda ut. Medan vi tidigare enbart kunna köpa individuella fält kommer vi nu erbjudas större delar av kartan. Detta innebär att även skog kommer inkluderas och att du kan spruta din säd över större breddgrader än tidigare.

Och som grädde på moset - med hänsyn till att de vill släppa en så polerad produkt som möjligt så kommer spelet inte att släppas i slutet av oktober som brukligt, utan den 20:e november.

Farming Simulator 19

Relaterade texter



Loading next content