Svenska
Gamereactor
nyheter

Annabelle 3 har precis utannonserats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spin-off-serien på serien The Conjuring, Annabelle, måste ha gått hem rätt så bra hos tittarna. Efter att den första filmen fått en uppföljare så sent som förra året, i och med Annabelle Creations, är nu en tredje på väg. Under det i skrivande stund pågående Comic Con har "Annabelle 3" just bekräftats av regissören Gary Dauberman och producenten James Wan. Detta enligt Screenrant

Filmen, vars namn fortfarande är arbetsnamn - värt att notera, kommer att handla om Annabelles tid på museet där hon placerades strax innan händelserna i den första The Conjuring och hur hon där lyckas väcka alla dem andra museiföremålen till liv. Det låter som en ganska lam efterapning på Natt På Museet-filmerna, men vi sätter våra kort på att den här upplagan blir aningen mer hårresande. Eftersom den utspelar sig före The Conjuring så blir det också tal om en orgin-story, vilket inte heller är fel.

Och med tanke på att den första Conjuring-rullen spelat in inte mindre än 319 miljoner dollar, så är det inte helt orimligt att man jobbar på en tredje. Av en bild från Comic Con-Panelen att döma, så kan det röra sig om lansering någon gång under nästa sommar.

Annabelle 3 har precis utannonserats


Loading next content