Svenska
Gamereactor
nyheter

Tom Cruise ryktas spela Hal Jordan i Green Lantern Corps

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Green Lantern från 2011 står sig som ett av de största skämten till film inom superhjältegenren. Ryan Reynolds fullkomligt avskydde den och har drivit med den i båda Deadpool-filmerna. Warner Bros. har dock planer på att börja om på nytt i och med deras pågående universum. Ännu vet vi väldigt lite om filmen och vi har sett extremt lite av Lanterns i tidigare filmer också. Vad vi vet är att filmen ska fokusera på hela kåren och inte enbart en karaktär.

Nu har ett rykte bubblat upp till ytan som säger att Tom Cruise är i förhandlingar om att lira rollen som Hal Jordan. Någon överenskommelse är dock långt från gjord då Cruise inte riktigt är överens med manuset. Detta eftersom Jordan ska dö i slutet av filmen vilket skådespelaren totalvägrar eftersom han troligtvis vill kunna återvända till rollen i framtiden.

"The current script calls for Hal Jordan to die which Cruise is against. The actor is asking for this part of the script to be changed before he takes the gig."

Med tanke på att Tom Cruise är hela 56 år känns det märkligt att anlita honom som Jordan eftersom han är omkring 30 år gammal i serietidningarna. Warner Bros. kan dock ha rört om ordentligt i grytan och gått ifrån serieförlagan.

Tom Cruise ryktas spela Hal Jordan i Green Lantern Corps
Kanske baseras filmen på Green Lantern: Rebirth som skulle kunna förklara ett äldre utseende av Jordan (och kanske även varför han dör i slutet)?

Heroic Hollywood



Loading next content