Svenska
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Dodonpa utannonserad till Team Sonic Racing

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I senaste numret av japanska speltidningen Famitsu får vi trevligt nog veta mer om vad som är på gång till storyläget i Team Sonic Racing. Artikeln har översatts via Nintendo Everything och tack vare det vet vi nu att karaktären Dodonpa också kommer vara med denna gång.

Producenten Takashi Iizuka förklarar bland annat att läget Team Adventure kommer låta oss uppleva historier baserade på de olika Sonic-figuerna där vi kommer behöva klara av exem,pelvis Ring Challenge och Survival Race för att komma vidare. Genom att spela låser du upp nya grejer och förare, och självklart finns också olika svårighetsgrader.

Några av de team som presenterats är Team Rose bestående av Chao, Big the Cat och Amy, medan vi i Team Vector hittar Vector, Blaze och Silver. Dodonpa är i spelet huvudsponsor av Grand Prix och skickar där brev till Sonic och hansd vänner med inbjudningar.

På den aningens plottriga bilden nedan kan du se hur Dodonpa ser ut i spelet. Team Sonic Racing släpps sent i höst till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One.

Team Sonic Racing
HQ

Relaterade texter

Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Sonic har åter igen samlat sina färgglada kompisar för att en gång för alla avgöra vem som är den snabbaste bilföraren...

5
5 snabba: Team Sonic Racing

5 snabba: Team Sonic Racing

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Petter Hegevall

Segas laserblå långdistanslöpare har bjudit in 14 polare för att återigen göra upp på karting-banan. Petter berättar allt du behöver veta på oförskämt kort tid...



Loading next content