Svenska
Gamereactor
nyheter
The Golf Club 2019

The Golf Club 2019 släppt utan förvarning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Folk som letat golfsimulatorer med extra allt har gått tomhänta sedan EA bestämde sig för att pensionera sin PGA-serie efter att varumärket solkades ner av Tiger Woods. De försökte på nytt igen med namnet Rory McIlroy PGA Tour för tre år sedan, men det fungerade heller inte och sedan dess har det varit tyst.

Lyckligtvis finns det The Golf Club, som i år för första gången fått tag på PGA Tour-licensen och därför innehåller allt det golfentusiasten kan önska sig. För utgivningen står 2K Sports och vi utgår från att serien förr eller senare byter namn till The Golf Club 2K - men det kommer inte bli i år. Det vågar vi självsäkert slå fast för att The Golf Club 2019 idag släppts utan någon som helst förvarning.

Det finns tillgängligt till PC, Playstation 4 och Xbox One - om än endast digitalt. En fysisk version är dock planerad för alla som föredrar det, men denna kommer först senare till hösten. Gillar du digitalt golfande av simulatormodell?

HQ
The Golf Club 2019
"FORE!"

Relaterade texter

1
The Golf Club 2019 släppt utan förvarning

The Golf Club 2019 släppt utan förvarning

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Folk som letat golfsimulatorer med extra allt har gått tomhänta sedan EA bestämde sig för att pensionera sin PGA-serie efter att varumärket solkades ner av Tiger Woods....

1
Massor av nyheter i The Golf Club 2019

Massor av nyheter i The Golf Club 2019

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

HB Studios Golf Club hakar på konceptet med årliga uppföljare i och med The Golf Club 2019, vilket släpps till PC, Playstation 4 och Xbox One senare i år. Namnet till...



Loading next content