Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft kör eget spel-event i med flera utannonseringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För dig som varit med länge i spelvärlden, är det såklart ingen nyhet att Microsoft tidigare hade en egen spelmässa kallad X0. Senast den kördes var dock år 2006 och efter det har det bara varit mindre och lokala grejer (mestadels i Kanada) som använt namnet. Men nu är Microsoft redo att satsa igen och igår utannonserade de X018 som ska köras i Mexiko City den 10-11 november.

Och eftersom det är första gången på över ett decennium de kör mässan, lovar Phil Spencer utannonseringar från både första- och tredjepartsutvecklare. Sådant som utannonserats på tidigare X0-mässor är Halo 2, Fable-serien, uppköpet av Rare, Alla lanseringsspelen till Xbox 360 och så vidare.

X018 kommer livestreamas via Mixer, Twitch, Youtube, Facebook och Twitter. Vi utgår från att även vi kommer kunna erbjuda en stream via Gamereactor. Några av de mer eller mindre trovärdiga rykten som florerar är att Ninja Theory (som köptes upp av Microsoft tidigare i år) ska visa sitt nya spel Bleeding Edge som påbörjades 2017, en uppföljare till Killer Instinct samt ett uppköp av rollspelsutvecklaren Obsidian (Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth, Pillars of Eternity) och Playful (Super Lucky's Tale) som enligt samma rykte ska göra ett nytt Conker-spel.

Dessutom lär vi få se mer från det som visades på E3 i somras såsom Gears 5, Crackdown 3, Halo Infinite, Battletoads och Ori and the Will of the Wisps samt såklart något nytt till Xbox Game Pass. Vad tycker du om att Microsoft dammar av X0-eventet igen och hur ser dina förhoppningar ut?

Microsoft kör eget spel-event i med flera utannonseringar


Loading next content