Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Sista frågan och videon i vår Assassin's Creed Odyssey-tävling


Facebook
TwitterReddit

Fråga 4: Vilken Assassin från hela serien är din absoluta favorit?

Fråga 3: Assassin's Creed Odyssey presenteras som ett tvättäkta rollspel. Vad tycker du om ändringen, och bör serien fortsätta i samma riktning?

Fråga 2: I spelet kan du spela antingen som Alexios eller Kassandra - vilken av dessa båda väljer du och varför?

Fråga 1: Efter Assassin's Creed Odyssey har serien besökt både Egypten och Grekland - vart ska serien bege sig nästa gång, och varför?

Assassin's Creed Odyssey har som bekant inlett ännu ett episkt kapitel i denna legendariska spelserie. Detta är det hittills största spelet i serien och därför hjälper vi dig nu att få överblick via en serie videos - och ger dig även chansen att vinna ett kanonfint pris.

Totalt handlar det om fyra videos där vi introducerar dig för spelvärlden, alla nya rollspelsmekaniker, historien och karaktärerna samt alla de nya stora expansioner som kommer efter att äventyret släppts. Varje gång vi lägger till en ny video så lägger vi också till en ny fråga och det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att svara på allt i kommentarsfältet, så kanske det blir du som får priset.

Priset som står på spel är en kombination av tre stycken prylar från spelet. Det är en Broken Spear of Leonidas, en Alexios-figur och en Kassandra-figur - tillsammans utgör de en samling som kommer passa väl i varje Assassin's Creed-fans hem. Bilder kan du kolla in nedan.

Alla fyra videos är nu tillgängliga ovan, så det är bara att säga; "Nothing is true, everything is permitted" och önska er lycka till.

Assassin's Creed Odyssey