Svenska
Gamereactor
nyheter
PlayStation All-Stars Battle Royale

Sony stänger servrarna till Warhawk, Twisted Metal och Playstation All-Stars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony har varit ganska flitiga på att stänga servrarna till spel som varit ute på marknaden ett tag, och ibland har det gått väldigt fort som för Kill Strain och Gravity Rush 2 som fick ett år på marknaden (även om de förlängde tiden för sistnämnda efter klagomål). Nu har de sett över sina spel igen och bestämt sig för att dra ur pluggen för tre av dem, enligt Resetera-användare med falkögon. Det handlar om Playstation 3-spelen Warhawk, Twisted Metal och Playstation All-Stars Battle Royale som inte längre går att koppla upp efter den 25 oktober.

Twisted Metal och Playstation All-Stars Battle Royale kommer fortfarande vara till viss del spelbara eftersom de har offlinekomponenter, men Warhawk är ett renodlat onlinespel och kommer endast gå att spela om man sätter upp ett LAN. Både Twisted Metal och Playstation All-Stars Battle Royale släpptes år 2012, vilket gör dem runt sex år gamla medan Warhawk kom 2007 och alltså är elva år.

När tycker du det är okej att stänga spels servrar så de inte längre fungerar som de ska?

PlayStation All-Stars Battle Royale
Playstation All-Stars Battle Royale
PlayStation All-Stars Battle Royale
Twisted Metal
PlayStation All-Stars Battle Royale
Warhawk

Relaterade texter

Playstation All-Stars Battle RoyaleScore

Playstation All-Stars Battle Royale

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Om det stämmer att imitation är den finaste sortens komplimang, är Nintendo förmodligen väldigt smickrade just nu. Men Playstation All-Stars erbjuder mer än så. Vi har hårdtestat...



Loading next content