Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Juarez: Gunslinger

Techland verkar förbereda ett nytt Call of Juarez

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Polska utvecklaren Techland är idag mest kända för det eminenta Dying Light, men förra generationen skämde de bort oss med förstklassig western i Call of Juarez och dess uppföljare. År 2013 släpptes den hittills sista delen i serien, nämligen Call of Juarez: Gunslinger, och nu verkar något nytt vara på gång.

Via Resetera uppmärksammas nu att Call of Juarez "official CoJ fanpage"Facebook har fått både en ny profilbild och banner. Det verkar alltså som vara saker i görningen och det kan såklart handla om en uppföljare, en remaster eller något helt annat.

Med tanke på hur hett western lär vara efter Red Dead Redemption 2, verkar det väl inte helt orimligt att Techland vill rida lite på den vågen med sin populära serie, eller vad säger ni?

Call of Juarez: Gunslinger

Relaterade texter

Call of Juarez: GunslingerScore

Call of Juarez: Gunslinger

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Möt Silas Greaves, prisjägaren som varit med om det mesta och träffat de flesta. Sanningshalten i hans historier kan diskuteras, men inte underhållningsvärdet... Jonas Mäki har recenserat Call of Juarez: Gunslinger

4
GRTV: Call of Juarez: Gunslinger - intervju

GRTV: Call of Juarez: Gunslinger - intervju

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Call of Juarez går den digitala rutten med Gunslinger som enbart kommer att säljas via Steam, PSN och Xbox Live Arcade. GRTV har träffat brand manager Aymeric Evennou för...



Loading next content