Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Rapport: Playstation 5 har mycket gemensamt med Playstation 4


Facebook
TwitterReddit

Tidigare i veckan gick Sony äntligen ut och berättade officiellt att de jobbar på en efterföljare till Playstation 4, och vi vet sedan tidigare att AMD är inblandade samt att utvecklings-kit är utskickade till diverse studios. Financial Times ville veta mer om vad vi kan vänta oss från Playstation 5 och har därför snackat med folk som har insyn och tydligen ska vi inte vänta oss någon "major depature". Rimligen betyder det att vi kan vänta oss skivläsare, komponenter från AMD som är kompatibla med Playstation 4 och att det inte finns några större oväntade gimmickar:

"People in the games publishing industry with knowledge of Sony's plans for a future console said that early indications were that it might not represent a major departure from the PS4, and that the fundamental architecture would be similar".

Med tanke på hur Switch tagit över Japan, kan man dock misstänka att Sony vill ha en del av den kakan med, men det är oklart om Playstation 5 på något sätt kommer utmana där. Låter detta ungefär som det du väntat dig från Playstation 5?