Svenska
Gamereactor
nyheter

Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det tog en del tjat, på Apple Sverige, innan vi till slut fick chans att klämma på nysläppta Iphone XS Max men nu är 512 GB-modellen äntligen här och vi har naturligtvis packat upp den. Det kommer att dyka upp en recension inom kort och vi kommer att börja recensera alla Ios-spel på denna lur med start idag. Vad kör du för telefon och skulle du kunna tänka dig att lägga ut 18 400 kronor på en Iphone?

• 512 GB Lagring
• Snabbare 4G LTE-anslutning
• Dual SIM-aktiverad med fysiskt Nano SIM och virtuellt eSIM
• IP68-klassad, klarar 30 minuter i 2 meters vattendjup
• Säkrare Face ID
• Quad-LED True Tone-blixt för bättre belysning i dina foton
• Supersnabbt WiFi-ac, Bluetooth 5.0 med NFC-parning
• Lightningport för laddning, dataöverföring och ljudutgång

Med iPhone Xs Max och dess innovativa funktioner, grymma foton och snabba processor, bekräftar Apple sin ledande roll på marknaden. iPhone Xs Max kommer vägleda dig genom den fantastiska världen av högteknologi och fantastiska egenskaper.

iPhone Xs Max följer i fotstegen av dess föregångare iPhone X Max med dess luxuösa design i kirurgstål, förstärkt glas och mjukt rundade kanter. iPhone Xs Max låter dig utforska oupptäckta platser tack vare sin helt vattenskyddade och dammskyddade interiör och den är redo att ackompanjera dig över världen. För ännu större skärmyta har hemknappen placerats på hemmaskärmen vilken kan nås via ett enkelt svep med fingret.

Se världen på ett nytt sett och upplev den fantastiska 6.5 tum stora edge-to-edge Super Retina-skärmen med OLED-teknik och HDR. Skärmen förbrukar inte bara mindre ström utan ger dig även högre kontrast och livslika färger. Med 2688x1242 upplösning och 458 ppi får du en unik upplevelse när du spelar spel, tittar på videos eller browsar på webben.

Med A12 Bionic chip, kraften hos 4 CPU-kärnor och 6 GPU-kärnor har du kraften att köra krävande 3D-spel, AR-appar och utforska en fantastisk VR-värld och mycket mer. Starten av dina appar sker snabbare och känslan av processorkraften känns i varje tryck.

Med en stor 12 Mpx vidvinkelkamera kan du skapa fint belysta foton i även svagt ljus. Vidvinkelobjektivet kommer med f/1.8 och optisk bildstabilisering för skarpa bilder och f/2.4 teleobjektiv låter dig ta bilder som är värda att delas. Fånga skönheten i världen och ta meningsfulla bilder fulla av textur och skärpa. Porträttläget låter dig ta naturliga bokeh och Portrait Lightning låter dig välja mellan ett antal olika belysningseffekter för DSLR-lika porträtt.

Den främre monterade 7Mpx TrueDepth-kameran låter dig ta fantastiska selfies och utmärkta gruppfoton fulla av klara färger. Image signalprocessorn ansluter till Neural Engine för direkt analys av fotot så du får unika och naturliga bilder som fångar varenda liten detalj.

Få ett utmärkt resultat och undvik suddiga bilder när du fångar ögonblick fulla av fart. Även i direkt solljus kommer iPhone XS Max ge dig skarpa bilder fulla av detalj, klara färger och hög kontrast genom att fånga en sekundär interframe vid mörkare exponeringar.

Njut av en bättre ljudupplevelse genom stereohögtalarna som levererar ett bredare och mer dynamiskt och rikare ljud som tidigare endast var möjligt med hörlurar. Skapa videos med ett unikt ljud, utför samtal genom högtalarfunktionen och titta på videos och spela dina spel med en filmisk känsla.

Med en högre respons, snabbare start av dina appar och smartare notifikationer samt högre säkerhetsfunktioner är iOS 12 personligare och säkrare att använda. Ställ in tiden för dina barn framför telefonen, använd Do Not Disturb-funktionen för lite avkoppling eller skapa personliga Memojis med ditt eget ansikte och dela dina erfarenheter med dina vänner och Group FaceTime videosamtal.

Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
18 395 kronor kostar den största modellen av XS, med 512 GB inbyggt minne.
Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
Vi fick Silver-modellen, även om baksidan är vit.
Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
Den ser såklart väldigt mycket ut som gamla Iphone X, fast stor som Iphone 8 Plus.
Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
Med tillräckligt stora labbar ser alla telefoner pyttesmå ut.
Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
Det ska bli spännande att testa den nya kameran.
Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
Ios 12 erbjuder en rad olika nyheter.
Bildbevis på när vi packar upp Iphone XS Max (512 GB)
Vi kommer såklart att ställa denna mot Razer Phone 2, Oneplus 6T samt Huawei P20.


Loading next content