Svenska
Gamereactor
nyheter
The Orange Box

Gordon Freeman med flera kan avnjutas i 4K med Xbox One X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ännu en dag och fortsatt inget Half-life 3 bekräftat. Men det hindrar oss inte från att fortsätta avnjuta Gordon Freemans tidigare äventyr och för den som äger en Xbox One X så kan vi nu göra detta i glittrande 4K.

Det var precis nyligen som Xbox utannonserade att en radda med spel nu blivit "X Enhanced" bland ur bakåtkompatibla bibliotek. Spelen vi nu kan spela i hissnande 9 gånger högre upplösning (några ytterligare justeringar har ännu inte nämnts) är The Orange Box med Half-Life 2 med sina episoder, Portal (ni som äger det ensamstående Portal: Still Alive uppgraderas också) och Team Fortress 2. Detta tillsammans med båda Left 4 Dead-spelen har också blivit X Enhanced.

Som vanligt så är detta en uppdatering som knuffas ut utan extra kostnad så äger ni spelet digitalt är det bara att ladda ner detta eller att knuffa in era gamla skivor och påbörja installationen.

Vilket spel är ni som mest sugna på att prova först om ni ägen en Xbox One X?

The Orange Box
Beskåda min bil och mina pixlar.

utannonserade

Relaterade texter

The Orange BoxScore

The Orange Box

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Världens bäste Gordon fortsätter sin kamp mot det utomjordiska hotet i Valves smaskiga box och Gamereactor bjuder givetvis på en gigantisk recension...



Loading next content