Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Kyrka använder Red Dead 2 i sina kristna annonser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Allt är tillåtet i guds namn, brukar det väl heta? Det gäller verkligen en kyrka i England som tagit sig friheten att använda Rockstars Red Dead Redemption 2-grafik för att marknadsföra sina kommande gudstjänster. Länk!

Du har väl inte missat vår recension? Länk
"I takt med att storyn fortskrider, flyttar gänget runt i spelvärlden och ger därmed samtidigt känslan av att du rör på dig och kommer någonstans i äventyret. Så snart lägret är fixat kan du fritt använda alla dess möjligheter. Det finns flera Rockstar-spel där du har en bas, ett hem eller liknande - men inget kommer i närheten av lägren i Red Dead Redemption 2. Här kan du mingla med alla karaktärerna som alla har unika historier att berätta (varje gång) och fixa Morgans utseende (samt byta kläder till det du köpt på dig). Glöm inte raka dig, för Morgans skäggväxt sker i realtid så det blir snabbt stubb igen efter att du varit framme med hyveln. Du kan även spela minispel som kort eller domino, och ju mer kärlek du lägger på lägret, desto bättre blir det. Ta med dig döda djur och donera några dollar så kommer kocken svänga ihop bättre käk som ger mer energi samt att övriga lägermedlemmar då bjuder till lite extra. Du kan också uppgradera allas tält samt därigenom se till att du får ett bättre utbud av tillgänglig medicin, ammunition och mat. Du kan rent av använda djurhudar för att piffa till saker om du så vill och mycket annat."

Red Dead Redemption 2
JESUS KOMMER, MED PISTOLER OCH KNIVAR!

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content