Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Party

Nintendo: "Extremt stark start" för Super Mario Party

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Mario Party släpptes för en knapp månad sedan och är det första ordinarie spelet i serien sedan 2015. Om du inte räknar med bärbara spinoffs, är detta nummer elva i ordningen, men samtidigt något av en reboot som går tillbaka till grunderna. Och tydligen var det precis vad vi spelare ville ha, för nu avslöjar Nintendo att det fått en riktig kanonstart.

Det är i förvaltningsberättelsen vi kan läsa att Nintendo kallar serien för en "evergreen" och skriver:

"Global sell-through has exceeded 1.5 million units following its release on October 5. Super Mario Party had an extremely strong start compared to other installments in the series and has built up momentum ahead of the holiday season. We are also seeing an increase in Joy-Con sell-through with the release of this title."

Att sälja en och en halv miljon exemplar till slutkund på mindre än en månad är såklart väldigt imponerande, och Nintendos förhoppningar om en stark julförsäljning av detta partyspelens konung låter såklart väldigt rimliga. Vi gillade för övrigt spelet själv och påminner om vår recension av det.

Vad tycker du om Mario Party-serien?

HQ
Super Mario Party

Relaterade texter

Super Mario PartyScore

Super Mario Party

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Inga fler bilar och äventyr. Mario Party går tillbaka till rötterna och kombinerat med de många möjligheterna Switch ger är serien nu bättre än någonsin förr...



Loading next content